Nyheter


Julklappsinköp

Nu shoppar vi julklappar till barn och ungdomar, i morgon går bilen mot Lettland, tur att man får hjälp av sina ungdomar 😅❤️

Den största gåvan kommer från Colart

Det känns extra kul att berätta att vi fått den största enskilda gåvan genom tiderna i Vaggans historia av företaget Colart, massor av konstmaterial, färger, penslar och pyssel och liknande.

Det känns fantastiskt att kunna glädja så många barn och ungdomar. Detta har redan kommit fram och delats ut till barnhem och sjukhus samt andra organisationer som kan ha användning för materialet. Självklart har Lopselis också fått material.

Se den fina bilden från Riga där några av barnen använt färg. Den säger så mycket om det vi på Vaggan tillsammans med er jobbar för.

Tusen tack till Colart för denna fina gåva!

Julklappar blev påskpresenter

Pga pandemin så kunde vi inte ha vår vanliga insamling av julklappar men det hindrade inte oss. Med hjälp av våra fantastiska sponsorer och alla ni som swishat så var vi på storshopping.

I Lettland har de fått sina klappar men i Litauen där vi stödjer familjer som har det svårt kunde inte våra kollegor besöka familjerna pga restriktioner. Men nu så har dom delats ut och det blev påskpresenter i stället.

Ta en ordentlig titt på bilderna, så ser du varför vi fortfarande behövs i Litauen.