Vaggan rullar för de små

Våren är här och det är högsäsong för nyfödda bebisar. För oss här i Sverige är det självklart att kunna köpa en barnvagn och barnsäng och andra tillbehör som våra små behöver men så är det inte för alla.

Tack vare en generös givare har vi fått möjlighet att hjälpa många familjer som behöver en vagn, säng eller annat som småttingar behöver.

Så här säger familjen Strucki som bor och arbetar i den lilla lettiska staden Alūksne och väntar sitt fjärde barn. Familjen är tacksam för stödet. Även om de alltid försöker klara allt på egen hand, är detta en stor hjälp. Det har gått länge sedan den senaste bebisen föddes, och allt måste köpas igen, vilket avsevärt påverkar familjens ekonomiska situation. ”- Vi är säkra på att sakerna som ges till barnet, som kommer att födas i mars, kommer att vara mycket användbara och bekväma. Tack så mycket !”

En annan familj som Vaggan kunnat hjälpa skickar ett STORT tack för vagnen. Det finns akuta behov hos familjen, så det fanns inga pengar kvar till en ny barnvagn. ”- Det var en stor glädje och överraskning när vi fick en så vacker och utmärkt barnvagn.När de använt vagnen klart lämnas den tillbaka till Hjälpmedelscentralen som kan ge den till en ny familj som behöver den.

Tusen tack till vår generösa givare. Alla gåvor är till stor användning och glädje för många familjer som annars inte haft möjlighet att tillgodose sitt barns behov på ett så bra sätt.