Nyheter


Ny resa till barnhemmet den 4 oktober!

Den 4 oktober åker vi från Stockholm Arlanda till Vilnius. Hemresa sker den 5 oktober.
Pris inklusive allt med plats i delat dubbelrum 3.400 kronor. Max 20 deltagare.
SENASTE ANMÄLNINGDAG MÅNDAGEN DEN 17 / 9

Vårens resa fulltecknad

Vårens resa till barnhemmet är nu fulltecknad. Näste resa är planerad till månadsskiftet september /oktober. Om du är intresserad att följa med då anmäl ditt intresse redan nu. Din anmälan är inte bindande. En reserapport från vårens resa kommer att publiceras på sajten under april.

Bygget i full gång, invigning 1 Oktober

Bygget är nu i full gång. Vi räknar med att kunna inviga den första och viktigste delen av habiliteringscentret på Internationella barndagen den 1 oktober. Då kommer källaren och plan 1 ( utbildningsplanet ) att vara färdiga.

Det som saknas är bostadsutrymmen för besökande föräldrar på plan 2. Besökande föräldrar kan dock tills vidare bo i de andra husen på barnhemmet. Till plan 2 saknas det fortfarande pengar varav den största utgiften är inköp av en hiss ( tvåvånings )

Alla tavlor slutsålda!

Alla tavlor är slutsålda! Ett stort tack till alla köpare. Tackvare att ColArt och Gallerix återigen ställt upp med färg och ramar så räknar vi med att ha nya tavlor med oss hem i samband med resan nu i mars. Många har efterfrågat tavlor där det förutom målningen också finns en bild av konstnären. Detta kan vi tackvare vår duktiga dokumentärfotograf Lena Ledin Andersson erbjuda denna gång.

Lena har varit över och fotograferat alla de små konstnärerna. Så i formatet 60 x 80 cm kommer det att finnas målning och ett porträtt på konstnären. Om möjligt skall vi också på baksidan av montaget ge lite fakta om barnet som målat. Många har också efterfrågat målningar i andra format och till andra priser än vad vi hittills har kunnat erbjuda. Tackvare att Gallerix skänkt ramar i andra storlekar så kan vi ordna detta. Storlekar och priser kommer vi att lägga ut under april på sajten. Du vet väl att 100% av intäkten på en tavla går till projektet. Alla administrativa kostnader betalas av Dagens Medicin och Microsoft.