Donera

Varför skänka pengar till Vaggan? 

Vi jobbar med barn som har råkat ut för det värsta som går att tänka sig. Att bli lämnade av sina föräldrar. Barn som har funktionsvariationer och som ingen vill adoptera. Kan man vara mer utsatt i världen?

Med stöd och rätt utrustning från Vaggan kan en del barn flytta hem till sina föräldrar igen. Vad är värdet av att återförena en familj? Vi vill visa att det finns värden som är större än de som ryms i en årsredovisning. Och vi hoppas att du vill hjälpa oss att förbättra livet för funktionshindrade barn i Baltikum.

Stöd Vaggans projekt

Plusgiro: 90 20 00-9

Bankgiro: 902-0009
Swish tel nr 1239020009

IBAN: SE5960000000000199576688
Swift: HANDSESS

Ange gärna din e-postadress vid donation så vi kan skicka ett personligt Tack!

Skänk en gåva via Swish

Skänk en gåva via Swish

Scanna QR-koden i Swish-appen för att skicka din gåva. 100kr läggs in automatiskt men beloppet går att ändra.

Du kan också skriva in telefonnumret 1239020009 manuellt.

Ditt bidrag gör skillnad. Tack!

Bli månadsgivare

För dig som vill bli månadsgivare och låta autogiro dra direkt från hjärtat kan ladda ner blankett för detta här. Besök din bank och lämna in blanketten.

Ladda ner blankett

Ge en gåva och få ett gåvoblad

Du väljer själv vilket belopp du vill donera. Efter betalning får du ett gåvoblad skickat till din e-post. Gåvobladet kan kompletteras med din egen text för minnesgåva, högtidsgåva eller som en påminnelse till dig själva att du gett en gåva som gör nytta.

Ge en gåva

Behovslista

I vår behovlista ser du vad barnhemmen i Lettland och Litauen är i störst behov av just nu. Tyvärr kan vi inte hantera t.ex. ett par skor, två leksaker osv. Det måste vara i lite större mängd. Om du vill skänka något så är vårt tips att starta en insamling bland dina grannar och vänner. Behovet är stort!

Är ni en grupp så kommer någon från oss gärna och berättar om Vaggan som är ett helt unikt projekt. Kontakta oss gärna på info@vaggan.se

Behovslista