Donera

ÄR DET LÖNSAMT ATT SKÄNKA PENGAR TILL VAGGAN?

Idag mäter vi det mesta i siffror. Oavsett vad det handlar om. Vi vill följa upp resultat, jämföra nyckeltal och dra slutsatser. Våra pengar ska ge avkastning så fort som möjligt.

På Vaggan har vi mål och visioner, precis som vilken verksamhet som helst. Högt uppsatta mål faktiskt, och vi har överträffat dem många gånger om.

Men våra ”kunder” är inte som andra. Vi jobbat till exempel med barn som har råkat ut för det värsta som går att tänka sig. Att bli lämnade av sina föräldrar. Barn som har funktionshinder och som ingen vill adoptera. Kan man vara mer utsatt i världen?

Så hur mäter vi våra resultat? Tänk dig ett barn som får möjligheten att lämna barnhemmet och flytta hem till sina föräldrar igen. Tack vare att föräldrarna får stöd och barnet får rätt utrustning. Vad är värdet av att återförena en familj?

Vi vill visa att det finns värden som är större än de som ryms i en årsredovisning. Och vi hoppas att du vill hjälpa oss att förbättra livet för funktionshindrade barn i Baltikum.

För dig som vill bli månadsgivare och låta autogiro dra direkt från hjärtat kan ladda ner blankett för detta här (pdf). Skicka blanketten till din bank.

Ett fel uppstod! Du måste fylla i samtliga fält. Se till så du angett en giltig e-postadress, ett giltigt belopp och rätt svar i spamskyddet.
DIBS - Payments made easy

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Våra 90-konton kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll vilket ger dig som givare tryggheten att veta att de pengar du skänker används ändamålsenligt och etiskt.

Vaggan medverkar inte till att skicka så kallad SPAM. Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredje part.

Org. nr: 802412-5638