Samarbetspartners

Bonnier Business Media

Huvudsponsor

Microsoft

Huvudsponsor

logo_microsoft

Under de tre senaste decennierna har tekniken förändrat sättet vi arbetar, kommunicerar och roar oss på. Banbrytande tekniker har öppnat dörrar och skapat nya möjligheter för oss alla. Vår mission återspeglar denna roll och vår vision stödjer företagets fokus på möjligheter i framtiden.

www.microsoft.com/sverige

Koberg & Gåsvadsholms Godsförvaltning

Huvudsponsor

Koberg och Gåsevadholms fideikommiss instiftades 1772 av direktören i Ostindiska Companiet Niclas Sahlgren. Niclas Sahlgren var även en stor donator till Sahlgrenska sjukhuset, Östads barnhus mm. År 1999 ombildades Gåsevadholms fideikommiss till ett fideikommissaktiebolag.

Kobergs slott är känt sedan 1400-talet. Huvuddelen av dagens byggnad är från slutet av 1500-talet. Dagens utseende fick Kobergs slott under 1800-talets slut, då en genomgripande renovering genomfördes.

Gåsevadholms slott är uppfört i slutet av 1700-talet. Slottet är belägget på en ö mitt i Rolfsån, strax utanför Kungsbacka.

Dagens innehavare av fideikommissen är Carl Silfverschiöld.

www.koberg.se

Icakuriren

Huvudsponsor

icakuriren_logo_print

Icakuriren är Hela Sveriges veckotidning. Icakuriren är en kompis i vardagen och ger både tips och råd och sköna lässtunder i soffhörnet.

www.egmont.com/icakuriren.se

Gullringsbo

Huvudsponsor

Gullringsbo Egendomar är en koncern med dotterbolag inom bygg-, anläggnings- och fastighetsbranschen. Vidare innefattar koncernen byggmaskinsuthyrning, skogsrörelse och finansiell verksamhet. Koncernens omsättning uppgår till ca 3 Mdkr och antalet medarbetare är ca 700. Bolaget är privatägt med en stark familjebolagskultur i kombination med en sann entreprenörsanda. Sammantaget är Gullringsbo Sveriges största icke börsnoterade eller institutionellt ägda bygg- och fastighetskoncern.

www.abgullringsbo.se